Werkwijze A&F Horeca uitzendbureau

 

Gedurende de jaren hebben we een werkwijze ontwikkeld waarmee we grip houden op de kwaliteit, de houding en betrouwbaarheid van ons personeel. Op basis van de werkzaamheden en uw wensen wordt er een team samengesteld. U kunt een keuze maken tussen trainees, talenten en topkrachten, u betaald voor elke schaal een bijpassend tarief. Met deze unieke werkwijze heeft u grip op de kosten en het niveau van het personeel.

  • Trainees

De trainees zijn uitvoerig geselecteerd op een combinatie van ervaring, skills en de juiste werkhouding en zijn geslaagd voor de basis training. Ze zijn bekend met de horeca en hebben kennis van de benodigde vaardigheden, daarnaast bezitten ze over een no-nonsense mentaliteit.

  • Talenten

Onze talenten zijn inzetbaar in o.a  de bediening, bar, en débras, van een 5 sterren diner tot een eenvoudig koffiebuffet. Middels een training voor gevorderden toetsen we of de talenten de juiste skills hebben om onze belangrijkste opdrachtgevers te bedienen.

  • Topkrachten

Meer verantwoordelijkheden, meer inzet vraagt om meer ambitie en passie. Onze topkrachten werken minimaal één jaar bij A&F en kennen de werkzaamheden bij de opdrachtgevers. Ze zijn de verbinding tussen het kantoor en de werkvloer. Enkele topkrachten zijn ook als supervisor, barhoofd of partymanager in te huren, vooral handig wanneer u zelf beperkt tijd heeft om het horeca personeel aan te sturen. 


U kunt zelf een samenstelling maken van het juiste team, u betaalt voor elke schaal een bijpassend tarief. Zo heeft grip op de kwaliteit op de werkvloer en op de kosten voor uw horeca personeel. Gezamenlijk evalueren wij elke opdracht, zo hebben onze opdrachtgevers directe invloed op de selectie van ons personeel.

 

Meer informatie? 

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.
 

Graag houden wij onze zakelijke relaties periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, belangrijke veranderingen in de horeca, catering en evenementenbranche, mooie opdrachten en leuke concepten van ons zusterbedrijf Best Working Models. Schrijf je in via de onderstaande link.

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau