Partymanager inhuren

 

A&F Horeca uitzendbureau is uw partner voor het inhuren van uw partymanagers of leidinggevend horeca personeel. Wij bieden u onder andere de volgende mogelijkheden:


Party managers

U kunt voor zowel kleine als grote partijen onze partymanagers inhuren, zoals; bruiloften, cateringpartijen, recepties, of personeelsevenementen. Naast diverse inhouse partymanagers hebben we een landelijk netwerk met zelfstandig werkende partymanagers.

 Barhoofden

Voor een bar in een discotheek of een bar op groot feest of op uw vaste locatie bieden we ervaren barhoofden aan. Naast diverse inhouse barhoofden hebben we een landelijk netwerk met zelfstandig werkende barhoofden.
  

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag direct meer informatie aan!

 

Onze werkwijze
Wij beschikken over een groot bestand met leidinggevenden, partymanagers en barhoofden, samen met u bepalen wij de juiste match. Met onze unieke werkwijze bepaalt u zelf het niveau van de leidinggevende, daarbij is het tarief afhankelijk van de kwaliteit van de betreffende persoon. Zo kunt u geld besparen en heeft u altijd de juiste persoon voor de gevraagde werkzaamheden.

 

 

 

 


horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureauhoreca uitzendbureau