Over A&F 

 
In 2000 begonnen in een flat op de Essenburgsingel in Rotterdam, maar ondertussen is A&F horeca uitzendbureau uitgegroeid tot de A&F Uitzendgroep. Actief met A&F horeca uitzendbureau, A&F logistiek uitzendbureau, A&F Evenementen uitzendbureau, A&F promotie uitzendbureau, A&F Payroll en Best Working Models. Met vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Capelle a/d Ijssel en Amsterdam. 

 
Oprichting A&F


De oprichter werkte gedurende zijn studententijd graag met vrienden in de horeca, op cateringpartijen, evenementen of in hotels als het maar actief en gezellig werk betrof. En zo is het balletje gaan rollen. 

Steeds frequenter stelden opdrachtgevers de vraag of binnen de kenniskring mensen op zoek waren naar een leuke bijbaan. Van het af en toe aandragen van nieuwe collega’s werd het al snel een job om de vraag en aanbod samen te brengen. In het jaar 2000 ontstond A&F Horeca Uitzendbureau.  


Een snelle groei


De professionaliteit en ambities van A&F Horeca Uitzendbureau werden een begrip in Rotterdam en omstreken. Dit leidde tot steeds meer opdrachtgevers- en werknemers.  
 
Het bedrijf met een kwalitatief hoog en compact personeelsbestand is uitgegroeid tot een organisatie met 4 verschillende takken dat twee zelfstandig werkende kantoren in twee van Nederlandse grootste steden, Rotterdam en Den Haag heeft en een zuster bedrijf, Best Working Models


Nog meer Allround en Flexibel


Creatie en uitdagend te werk gaan is altijd het motto geweest. Vooruitdenken en handelen heeft er toe geleid dat de A&F Uitzendgroep in het jaar 2008 nog een nieuwe tak van sport heeft opgezet; Pay-rolling. Voor meer informatie, klik hier.

 

Inschrijven nieuwsbrief

 

Graag houden wij onze zakelijke relaties periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, belangrijke veranderingen in de horeca, catering en evenementenbranche, mooie opdrachten en leuke concepten van ons zusterbedrijf Best Working Models. Schrijf je in via de onderstaande link.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

 


 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau