Keukenpersoneel inhuren 

 

A&F Horeca uitzendbureau is uw partner voor het inhuren van uw keukenpersoneel. Ter ondersteuning van uw keuken kunnen wij parttime of fulltime personeel leveren. 

 

Horeca kok inhuren

De ervaring en kennis van een horeca kok bepaald in welke keukens kan werken, geen keuken is namelijk hetzelfde. In ons bestand met keuken personeel houden we dan ook nauwkeurig bij over welke vaardigheden de kok beschikt. Als u keukenpersoneel bij A&F wilt inhuren kunt u kiezen uit de volgende categorieën:


 Zelfstandig werkend kok

Wij bieden u brede pool van zelfstandig werkende koks aangevuld met breed inzetbare ZZP’ers. Opdrachtgevers zetten onze zelfstandig werkende koks vaak in bij ziektevervanging, vakantie of andere werkzaamheden waar tijdelijk hulp voor nodig is.

 Basis Kok

Onze basis koks worden voornamelijk ingezet bij catering partijen, bedrijfskantine's, in een productiekeuken of als tijdelijke hulp in de keuken. Met de juiste praktijk ervaring zijn zij uitermate geschikt om u bij uw werkzaamheden te ondersteunen, dit uiteraard tegen een lager tarief dan een zelfstandig werkend kok.
 Hulp Kok

Een hulp kok huur je in voor ondersteunende werkzaamheden zoals mis-en-place, snijwerkzaamheden of bijvoorbeeld in een kantine of broodjeszaak. Onze horeca studenten of liefhebbers met een passie voor keuken helpen u graag onder de juiste begeleiding. 

 Afwasser

Onze afwaspool heeft de juiste mentaliteit om u te ondersteunen met alle schoonmaak werkzaamheden in de keuken. Wij hebben een grote pool (internationale) studenten die graag de handen uit de mouwen steken.
 


 

 

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag direct meer informatie aan!


Onze werkwijze

Wij beschikken over een groot bestand met koks van diverse niveaus en die beschikbaar zijn op verschillende basissen. Al onze koks beschikken over de gevraagde diploma’s en ervaring. Samen met u bepalen wij de juiste match. Met onze unieke werkwijze bepaalt u zelf het niveau van de keukenpersoneel, daarbij is het tarief afhankelijk van de kwaliteit van het type kok. Zo kunt u geld besparen en heeft u altijd het geschikte personeel voor de gevraagde werkzaamheden.

 

 

 
 

 horeca uitzendbureau

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau​​

 

horeca uitzendbureau