Gezocht: Horecapersoneel in Den Haag

 

Afwisseling

A&F Horeca uitzendbureau biedt de meest leuke en afwisselende (bij)banen met gezellige collega’s. Wij hebben vele diverse opdrachtgevers en daardoor verschillende soorten horecawerkzaamheden voor horecapersoneel in Den Haag. Bij ons kun je aangeven voor welke werkzaamheden jij interesse hebt. Ben jij de collega die op leuke feesten werkt, de barman op een groot evenement of ben jij de kok die in de keuken een heerlijke maaltijd aan het bereiden is? Het kan allemaal bij A&F Horeca uitzendbureau!

 

Vier divisies

A&F Horeca uitzendbureau heeft vier divisies; Evenementen, Promotie en Logistiek en ook hierin bieden wij veel verschillende werkzaamheden. Het is uiteraard mogelijk om voor meerdere divisies te werken.


Horecapersoneel Den Haag
 

Trainingen

Ook verzorgt A&F Horeca uitzendbureau meerdere trainingen voor haar medewerkers en bieden we je op deze manier de kans om meer kennis en ervaring op te doen.

 

Heb je geen horeca-ervaring?

Dat is geen probleem, wij verzorgen diverse horeca trainingen. Hierdoor word je voorzien van allerhande kennis, ervaringen en krijg je diverse tools mee om met zelfvertrouwen aan de slag te gaan!

 

Solliciteren
Geïnteresseerd? Solliciteer dan hier!

Voor meer informatie kun je ook altijd contact met ons opnemen.

010-4779172
 

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau