Horeca trainingen A&F

 

 
Omdat de inzet van mensen cruciaal is voor het succes van uw event, investeren wij in ons horeca personeel. Met onze gespecialiseerde trainingen zorgen wij ervoor dat ons personeel de juiste kennis, vaardigheden en attitude kunnen inzetten op uw partij!

 
Basis training: opleiding voor Trainees

Horeca trainingen

 

Op de basis training worden alle werkzaamheden doorgenomen die belangrijk zijn voor onze opdrachtgevers. De training is een combinatie tussen de theorie en praktijk. De trainees bereiden o.a. een diner voor, lopen het diner en krijgen training om het ideale biertje te tappen. Uiteindelijk selecteren wij diegene met de juiste combinatie tussen ervaring, vaardigheden en attitude. Op de foto zie je één van onze trainers Elliot in actie.

Wekelijks melden er tientallen nieuwe medewerkers zich aan, aangetrokken door mooie evenementen en een goed salaris. Op kantoor worden alleen diegene met de juiste ervaring, vaardigheden en attitude uitgekozen na een formele intake. Na de training selecteert onze trainer Elliot medewerkers die we met een goed gevoel naar onze opdracht gevers kunnen sturen.

 

Gevorderden training: voor Talenten en Topkrachten

Horeca uitzendbureau trainingenHoreca uitzendbureau trainingenHoreca uitzendbureau trainingen

Regelmatig geven we trainingen en inspiratiesessies voor onze talenten en topkrachten. Voor enkelen een opfrissing van bekende werkzaamheden, voor anderen een mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren van de meest ervaren professionals in de branche (zie foto: Michael Greven). Daarnaast hopen we een stukje inspiratie en passie over te brengen, want wat is er nu leuker dan het werken in de horeca?!

 

Horeca personeel inhuren

 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.
 

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau