Horeca personeel inhuren


Wij geloven dat ieder event valt of staat door de inzet van mensen. Daarom doen wij u concrete beloftes voor de inhuur van uw horeca personeel.  U ontvangt echte gastheren en -vrouwen die beschikken over de benodigde vaardigheden en kennis om van uw event een succes te maken.

 

De beloftes aan onze opdrachtgevers

  • Getrainde & ervaren horeca professionals en studenten

Met een vriendelijke glimlach en de juiste ervaring laten onze uitzendkrachten uw evenement vlekkeloos verlopen. Door onze horeca trainingen en werkwijze weten wij feilloos wat onze uitzendkrachten kunnen en wie we voor uw opdracht kunnen inzetten.

  • De A&F garantie

Een A&F-er is altijd op tijd en ziet er onberispelijk uit!
Wij hechten zoveel waarde aan deze garantie, dat het 1e uur van de betreffende medewerker(s) niet in rekening worden gebracht wanneer hier niet aan is voldaan.

  • Bekende gezichten

Zowel op de werkvloer als op kantoor heeft u te maken met bekende gezichten. Zo weet u dat uw uitvraag en uitvoering van uw event in goede handen  is. 

  • Knallen met een glimlach 

We selecteren onze mensen op een goede (werk)houding. Wanneer u ze op de werkvloer ontmoet mag u verwachten, dat ze op zijn Rotterdams gezegd “knallen met een glimlach”.

  • Wij zijn 24/7 uw partner

24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn wij bereikbaar voor onze partners, of het nu gaat om een spoedopdracht of vraagstukken over het inhuren van flexibel personeel of payroll. 

  • Online planning

Wij werken met een digitaal planningsprogramma. Hiermee kunt u online uw opdrachten invoeren, bekijken wie er ingepland zijn voor de partij, en de oproepkrachten een cijfer geven voor de geleverde prestatie.

 

Horeca personeel inhuren
 

Voor de inhuur van uw flexibel personeel bent u bij A&F aan het juiste adres. Wij kunnen u ondersteunen met divers horeca personeel:

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag meer informatie aan
 

Graag houden wij onze zakelijke relaties periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, belangrijke veranderingen in de horeca, catering en evenementenbranche, mooie opdrachten en leuke concepten van ons zusterbedrijf Best Working Models. Schrijf je in via de onderstaande link.

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau