Horeca Payroll

Reductie van kosten en risico door payroll


U wilt zich concentreren op de bedrijfsvoering en de kosten laag houden? Dat kan met A&F payroll. Wij nemen wij het juridisch werkgeverschap, de verloning van en de administratie van uw werknemers over. Lees hier meer over uw voordelen als werkgever.

 
De voordelen van A&F Horeca Payroll
 

  • Minder personeelsrisico's

Met payrolling nemen wij het juridisch werkgeverschap en tal van arbeidsrechtelijke risico's van u als werkgever over. Dit kunnen bijvoorbeeld risico’s ten aanzien van arbeidscontracten, ziekte, loondoorbetaling en proeftijden zijn. De medewerkers komen via een uitzend- of detacheringsovereenkomst in dienst bij A&F Payroll.

  • Geen administratie

Wij dragen zorg voor het tijdig en adequaat uitbetalen van salarissen en premies en nemen daarbij ook het ziekterisico voor onze rekening. Zo nemen we uw personeelsadministratie veel werk uit handen. A&F Payroll garandeert hierbij zorgvuldig werk en 100% zekerheid dat alle zaken volgens de wettelijke en fiscale eisen geregeld worden. Uiteraard alles volgens de NEN4400 norm.

  • Goedkoop

De eerste 6 maanden is het mogelijk om de werknemers via de uitzend CAO te verlonen. Dit is voor Horeca bedrijven veel voordeliger. Dit komt o.a. doordat er geen toeslagen zijn voor werken in het weekend, geen toeslagen voor overuren en andere minimumlonen.

  • Transparante vergoeding

Wij berekenen een vaste administratie fee. Wij factureren u op basis van een kostprijs plus methode. Dat wil zeggen dat wij een vaste administratie fee per uur rekenen bovenop de kostprijs van de verloning van uw werknemer. Uiteraard verandert de kostprijs van de verloning bij verschillen in bruto loon of als de sociale premies wijzigen maar onze fee is altijd gelijk. Dat is wel zo helder.
 

Vraag meer informatie of direct een offerte aan.

 
A&F Payroll Plus

Werving en Payroll in één

A&F biedt ook Payroll PLUS aan. Dat omvat al het bovenstaande maar daarnaast werven wij op uw profiel de geschikte kandidaat. De kandidaat kan door u ingezet worden als een normale medewerker zonder bijkomende kosten. Inruil hiervoor verzorgt A&F de payroll.
 
Vraag meer informatie of direct een offerte aan.
 

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau