Functies A&F horeca uitzendbureau
 

A&F Horeca Uitzendbureau biedt verschillende diensten aan bij de opdrachtgevers. Deze hebben wij gecategoriseerd in vier functies.

  • Party manager
  • Keuken personeel; koks en afwassers
  • Horeca personeel
  • Overig 


Je kunt voor meerdere functies en uitzendbureaus bij ons solliciteren. Bekijk de horeca functies of solliciteer direct.

Horeca personeel


Ben jij een hardwerkende, enthousiaste teamplayer en wil jij de gasten een mooie avond bezorgen? In de bediening ben je bezig met het serveren van diners of drankjes, barwerkzaamheden en vele andere werkzaamheden die betrekking hebben op het bedienen van de gasten. Wil je niet elke keer op dezelfde locatie werken, maar hou je juist van de afwisseling?
 
Heb je alles in je om onze nieuwe horeca topper te worden, solliciteer direct bij A&F!
 Keuken personeel
 

In de keuken gebeurt het; daar worden de maaltijden voor de gasten gecreëerd.
Heb jij de benodigde diploma's en wil jij het liefst de hele dag heerlijke gerechten bereiden? Ben je fulltime beschikbaar of zoek je alleen een bijbaantje? Bij A&F kan het allemaal!
 
Bij ons worden de koks ook onderscheiden in vier niveaus:
- Chef-kok
- Zelfstandig werkend kok
- Basis kok
- Hulp kok

Heb je alles in je om onze nieuwe keuken topper te worden, solliciteer direct bij A&F!
 


 

Afwassers


Sta jij graag te knallen achter de schermen? Kun je zowel zelfstandig als in teamverbamd werken? Dan is deze functie iets voor jou!
Als afwasser ben je verantwoordelijk voor een belangrijke plek binnen een bedrijf, namelijk de spoelkeuken. Je werkt samen met de bediening en keuken om ervoor te zorgen dat alle benodigdheden proper en snel voorhanden zijn om voor de gasten een voortreffelijke maaltijd te kunnen verzorgen. Ervaring is een pre maar geen vereiste.

Heb je alles in je om onze nieuwe topper in de afwas te worden, solliciteer direct bij A&F!
 Party manager
 

Hou jij van organiseren, plannen, creatief denken en aanpakken? Dan is deze functie echt iets voor jou!
 
Als partymanager leid jij de partij. Dit betekent dat je het overzicht hebt en iedereen aanstuurt. Je ben gestructureerd, sociaal en stressbestendig. Daarnaast heb je ervaring in de horeca en weet jij precies hoe je een partij van begin tot het eind moet draaien.
 


 Overig


Bij de horeca komt veel meer kijken dan alleen partymanagers, keuken en bedienend personeel. Vaak zijn er onder andere garderobe medewerkers, kinderjuffen, op- en afbouwers en parkeerwachters nodig.

Lijkt het je ook leuk om te werken in de logistiek, promotie of op evenementen? Kijk dan ook bij onze andere divisies. Het is mogelijk om voor meerdere divisies te werken, dit maakt het werk nog gevarieerder!

Heb je alles in je om onze nieuwe topper te worden, solliciteer direct bij A&F!
 

 


 

 horeca uitzendbureau

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau​​

 

horeca uitzendbureau