Diensten A&F horeca uitzendbureau

 

A&F horeca uitzendbureau kan u met haar diensten volledig ondersteunen. Lees hier meer over alle diensten die we aan u ter beschikking stellen.


Inhuren horeca personeel


U bent op zoek naar geschikt horeca personeel? Wij leveren kwalitatief en getraind personeel, of het nu een medewerker in de bediening, achter de bar, in de keuken of een partymanager is, wij helpen u de juiste mensen te vinden.
 

Lees hier meer!
 Horeca payroll

U heeft een pool met flexibel horeca personeel? Dan kan A&F de verloning van uw medewerkers verzorgen met onze payroll diensten. Uw voordeel: minder personeelsrisico’s, geen administratie, goedkoper via de uitzend CAO en een transparante vergoeding (vast tarief per uur).
 

Lees hier meer!
 Horeca personeel detacheren

 

U zoekt tijdelijk personeel maar u wilt geen juridisch werkgever zijn? A&F biedt u de mogelijkheid om uw tijdelijk personeel een periode in te huren, formeel is A&F de werkgever van de te detacheren werknemer. Ideaal voor bijvoorbeeld ziektevervanging of speciale projecten.
 

Lees hier meer!

 Werving en selectie horeca personeel

 

Het werven en selecteren van personeel kost u tijd en geld, bespaar nu door A&F horeca uitzendbureau in handen te nemen. U kunt met ons samenwerken op basis van een aanbrengfee, of we verzorgen de payroll / verloning van de betreffende medewerker.
 

Lees hier meer!


Meer informatie? 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag direct meer informatie aan!
 

Graag houden wij onze zakelijke relaties periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, belangrijke veranderingen in de horeca, catering en evenementenbranche, mooie opdrachten en leuke concepten van ons zusterbedrijf Best Working Models. Schrijf je in via de onderstaande link.

 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau