Blog

 

In ons blog vindt u een brede range aan interessante artikels. Hiermee houde wij onze zakelijke relaties graag periodiek op de hoogte van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, belangrijke veranderingen in de horeca, catering en evenementenbranche, mooie opdrachten en leuke concepten van ons zusterbedrijf Best Working Models. 

 

Representativiteit

 

Ons allernieuwste blog; een leuk stuk over representativiteit:

 

Lees het hier.

 

A&F horeca uitzendbureau bedient wereltop op NSS 2014

 

We zijn 2014 goed begonnen! Als onderdeel van Van der Linden catering mocht A&F horeca uitzendbureau (in samenwerking met o.a. onze collega V&W) de bediening verzorgen bij de Nuclear Security Summit in Den Haag. Bekijk het dankwoord van Rutte en vind onze topper Elliot (Video)

 


 

Oproepkracht na 3 maanden in vaste dienst

 

Een oproepkracht in vaste dienst? Dat kan toch niet? Toch wel! Een oproepkracht kan namelijk na 3 maanden al in vaste dienst komen. Tijd om de feiten van fabels te scheiden. Wilt u weten of dit ook voor uw oproepkrachten van toepassing is en welke oplossing A&F payroll biedt ? Lees meer.

 


 

A&F bij opening "De Rotterdam"

 

Rotterdam is een icoon rijker, "De Rotterdam". Als écht Rotterdams uitzendbureau hadden wij de eer om alle (internationale) gasten in te pakken met onze Rotterdamse hospitality. Bekijk hier de foto's!

 

 


 

 

Belangrijkste opdracht van 2013

 

 

Het hoogtepunt van A&F in 2013 kunnen we niet benoemen, we zijn hier gebonden aan discretie en vertrouwelijkheid aan de opdrachtgever. We kunnen u wel de foto's laten zien. Bekijk hier alle foto's 

 

 


 

 

 

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Vraag meer informatie aan
 

Automatisch op de hoogte blijven van ons blog? Schrijf je via deze link in voor de nieuwsbrief. 

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

 

 

 

 

 

horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau
horeca uitzendbureau

 


horeca uitzendbureau